mk bg en

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /home/delcevoo/public_html/kudgocedelcevdelcevo.mk/plugins/system/helix3/core/classes/menu.php on line 89

Преодни и завршни одредби

Член 39

Право на толкување на одредбите на овој Статут има Собранието на Здружението КУД“Гоце Делчев“ а помеѓу две собранија, Извршниот одбор на Здружението.

Член 40

Измени и дополнувања на овој Статут се вршат по иста постапка како и за неговото донесување.