Одберени младоженците на 9-та Пијанечко-Малешевска свадба 2015

pms 2015 2

Денеска во просториите на КУД "Гоце Делчев" од Делчево беше потпишан договорот за избор на младоженци на 9-тата Пијанечко Малешевска свадба 2015 година.