Со почит на историјата

Со почит на историјата

КУД Гоце Делчев е постојан учесник во одбележувањето на сдите значајни датуми, јубилеи и личности во општина Делчево. Беспрекорната соработка со локалната самоуправа во градот чие име го носи токму Гоце Делчев во текот на повеќедецениското постоење на КУД Гоце Делчев, бележи особени резултати и подвизи.

Како плод на таа соработка.....

Наскоро повеќе текст.....

Date

06 Март 2015

Categories

Настани