Тријазичен кулинарски готвач на традиционални јадења

Тријазичен кулинарски готвач на традиционални јадења насловен како "Македонска традиционална храна од Пијанечкиот регион-Делчево" во издание на КУД "Гоце Делчев" од Делчево во рамки на проектот "Подобрување на квалитетот на животот во пограничниот регион преку промоција и ревитализација на културното наследство" во соработка на КУД „Гоце Делчев“ Делчево, Р.Македонија и Здружение „Луѓе и тадиции“ с.Брежани, општина Симитли Р.Бугарија со финансиска подршка на ЕУ.

 

Во продолжение електронското издание на книгата:

Преглед на кулинарскиот готвач по страни

ozio_gallery_jgallery